Over ons

The Professional heeft jarenlange ervaring op het gebied van uiteenlopende consultancy en verschillende branches. Zo kunnen wij u op een breed vlak van dienst zijn.

Visie
The Professional werkt vanuit een visie dat plezier in uw werk, één van de belangrijkste drijfveren is. Plezier in het werk is heel persoonlijk en voor iedereen anders. Plezier in het werk krijgen door bijvoorbeeld de mogelijkheid om men volledig te voorzien van het betrouwbaar advies, door een sociaal team waar u zich thuis voelt. Mede door een positieve en informele werksfeer.

Het klinkt simpel, maar het lukt niet altijd om dat (structureel) te bereiken of te behouden. Natuurlijk is plezier in uw persoonlijk leven of organisatie niet alleen maar de hele dag lachen. Aan alles wat u binnen uw organisatie doet, zitten soms minder prettige kanten. Alleen als u structureel “the fun” in uw leven of werk kwijt bent, zult u zelf op zoek moeten naar hetgeen u voldoening geeft. Echt doen wat u wilt!

Heeft u het naar uw zin in uw werk, dan zal uw organisatie groeien en kunt uzelf (als personeel) een positieve bijdrage blijven leveren aan de maatschappij.

Als u meer motivatie heeft in uw leven of werk, dan is er aantoonbaar minder verzuim, een hogere productiviteit en het resultaat van een hogere kwaliteit. Dat leidt uiteindelijk tot tevredenheid.

Missie
Ons streven is het bereiken van een optimale mix tussen persoonlijke doelen en de maatschappelijke verantwoordelijke doelen. Door individuele begeleiding en personeels- en organisatieadvies, willen wij een bijdrage leveren aan zowel de persoonlijke ontwikkeling van individu, instantie en organisatie.
Respect en aandacht voor individuen, de wensen en ambities staan daarbij centraal.

The Professional streeft naar (participatie)ontwikkeling van mens, maatschappij en organisatie. Als de doelstellingen van de maatschappij veranderen, kunnen functies vervallen en onstaan er vele mogelijkheden. Niet iedereen is in staat of bereid mee te veranderen. Onze rol is het in beweging brengen van de maatschappij. Ons beleid is gericht op employability waardoor men zich ondernemend en zelfstandig kunnen ontwikkelen.

Wij helpen daarom individuen, instanties & organisaties bij het vinden en behouden van geschikte oplossingen en het optimaal benutten van het aanwezige talent binnen de organisatie. De klanten helpen we in kaart brengen van de eigen talenten, wensen en mogelijkheden.

Kwaliteit, kennis en een uitgebreid netwerk in de regionale markt zorgen er mede voor dat The Professional een pragmatische partner is bij mobiliteit- en maatschappelijke vraagstukken.

Voor meer informatie; aarzel niet om contact op te nemen.