Diensten

‘Voor ieder lastige vraagstuk een duurzame oplossing’. Wij zijn The Professional.

Wij kunnen u van dienst zijn in o.a.:
Consultancy, Intermediair, Recruitment, Participatie, Jobcoach, Outplacement

Sleutelwoorden in onze dienstverlening zijn integriteit, deskundigheid en resultaatgerichtheid. Dit vertaalt zich in simpele en werkbare oplossingen.

U herkent onze werkwijze aan een persoonlijke benadering, een intensieve betrokkenheid en bovenal plezier in ons vak. Onze hands-on-mentaliteit is gericht op het zo snel mogelijk bereiken van het (duurzaam) beste resultaat, waarbij wij werken met hoofd en hart.
Onderscheidend is onze expertise dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de maatschappij, instanties & overheid.
In onze benadering gaan we uit van maatwerk: elke organisatie en elke individu is uniek. Een persoonlijke benadering is daarom essentieel.

Competenties
The Professional streeft altijd voor een duurzame oplossing. In overleg met u en eventueel betrokkenen bepalen wij de (snelste) route naar toepasbare aanbevelingen. Wij gaan uit van de kwaliteiten, capaciteiten, individuele talenten en kijken daarbij juist naar de mogelijkheden.
Met als eindresultaat een strategische oplossing voor iedere partij. Dit doen we door tactisch te bekijken wat de mogelijkheden en kansen zijn. Zodat we zodanig kunnen benutten.

Omdat iedere individu een oplossing op maat vereist, kunnen verschillende onderdelen apart ingezet worden. Betrokken en met respect voor de deelnemer leveren wij maatwerk voor elke specifieke situatie. Naast coaching, waarbij één-op-één benadering centraal staat, bieden wij ook bijvoorbeeld: HR-expertise door HR trajecten toe te passen per organisatie (sollicitatie)trainingen, wet & regelgeving en fiscale/subsidiemogelijkheden.

Waarom kiezen voor the Professional?
Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van uiteenlopende consultancy en verschillende branches. Zijn we altijd op de huidige veranderingen per branche.
“Voor iedereen is er ergens een toepasbare oplossing maar het vereist nogal wat kennis en ervaring om die te benutten”. Ons netwerk met verschillende organisaties, branches netwerk, overheidsinstanties en diverse samenwerkingsverbanden zorgen voor een groot bereik. De kwaliteit die wij leveren vertaalt zich terug in onze werkwijze.
Wij werken op basis van de grote van de organisatie en daar baseren wij onze dienstverlening.

Voor meer informatie; aarzel niet om contact op te nemen.